top of page

Prosecco Cuvee Beatrice:

Fremstillet på Glera druer fra Veneto i det nordlige Italien. Farven er lys strågul og der er flotte bobler i glasset. Duften og smagen er intens med frugtige noter af æbler og citrusfrugter.  Passer også godt til mange fiskeretter.

---------------------

Rose Pink Valley,  Coteaux d’Aix-en- Provence 2017 

 

Klassisk lys Provence med violette nuancer. Næsen er elegant med liflig duft af rosenblade, saltet citrusfrugt, jordbær, hindbær, fersken og melon. I munden cremet, saftig og læskende med et imponerende mix af frugt power og finesse. Eftersmagen er frisk og rislende mineralsk med pikante hints af mynte og peber. Den perfekte fra Provence!  

 

---------------------------------

 

 

Vores daglige Riesling;  Braunewell 2019 

 

Fra Tysklands bedste unge vinmager kommer denne friske og typiske Riesling med aroma af moden fersken, æble og abrikos. Lækker mineralsk i munden, hvor det især er æbler, stenfrugter og honning, man smager. Den flotte syre i vinen kommer helt til sin ret, når den nydes med skaldyr, krydrede orientalske retter eller som hyggestundsvin

----------------------------------

 

White Cliff, Savignon Blanc, New Zealand 201

 

Krystalklar med limegrønt skær. Næsen er ungdommelig og eksplosiv aromatisk med grønne æbler, hyldeblomst, lime, stikkelsbær, nyslået græs, nektariner og passionsfrugt. I munden vibrerende frugtlækker og flot koncentreret med sprød, mineralsk finish. Fabelagtig lækker Marlborough Sauvignon Blanc!  

 

----------------------------------

 

Tonnere, Chardonnay fra Bourgogne 2018

 

Indbydende aroma af hvid fersken, akacie og let mineralske toner.

Smagfuld og homogen vin, med en klar renhed i frugten. Frisk æble, hvid fersken, lette vaniljetoner, og en frisk mineralsk vedholdende afslutning.

Serveres til hummer, laks, salater 

 

----------------------------------

 

Epinuel, Bourgogne Frankrig, Pinot Noir 2017

 

Lys rød farve i glasset. Intense aromaer af ren rød frugt, og let jordbærpræg.
Læskende og saftig Pinot Noir, med smag røde jordbær, tranebær og lidt granatæble, med en elegant afslutning. 

bottom of page